Ikon sök

App-utvecklare till vårt växande kontor

Elicit Syd växer med våra nya och befintliga kunder i Malmö!

Om tjänsten:
Är du en driven och kundfokuserad App-utvecklare och vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser*?

Vi arbetar både med totalåtaganden och som förstärkning i kundens projekt. Projekten drivs ibland från vårt eget kontor, men oftast ute hos kund. Om du får ett uppdrag som expert hos en är placeringen oftast ute hos kund.

Som medarbetare på Elicit förutsätter vi att du är intresserad av teknik men sätter användarnas behov först och jobbar för att lösa dem på bästa sätt. Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvar för att utveckla både kundens system men också ser till helheten i deras verksamhet.

Som App-utvecklare arbetar du självklart med att utveckla högkvalitativa applikationer och att programmera nya funktioner i enlighet med krav på prestanda, tillgänglighet, skalbarhet och underhåll. Därför behöver du ha förmågan att omsätta krav till tekniska lösningar med lämpliga tekniska val.

Om företaget:
Välkommen till oss för att utvecklas i ett team med många andra utvecklare, hos ett företag som arbetar med teknik i framkant med några av marknadens mest spännande kunder.

Elicit startades 1999 och är idag över 80 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Alla på Elicit har gemensamt att vi sätter kunden i fokus och gillar att jobba tillsammans med andra människor. Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling, motivation och trivsel bland våra medarbetare.

Gemensamt för alla som arbetar hos oss är att vi är tekniska specialister som gillar att jobba i team tillsammans med kunden. Därmed har vi också en hög kompetensnivå kombinerat med en låg personalomsättning. Det är inte för inte som vi röstats fram som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Erfarenhet:
– Relevant utbildning för IT-utveckling
– Scrum eller liknande agil metod
– Utveckling av mobila applikationer, gärna med hjälp av Xamarin
– Java, Objective C, Swift
– Android och/eller iOS

Kan du något om dessa områden så är det ett extra plus:
– MVC-arkitektur och ramverk
. Angular, React, GO, View
– Asp.Net, .NET/C#
– Git
– Storyboards, Interface Builder
– Responsiv webbdesign

Om dig:
– Bra på det sociala samspelet mellan både medarbetare och kunder.
– Engagerad, noggrann och vill ta eget ansvar.
– Social och utåtriktad.
– Bra problemlösningsförmåga, kvalitetstänkande och noggrann
– Erfarenhet att arbeta i projekt

Körkort liksom god svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lovar att du får en innovativ, spännande arbetsplats där vi har fokus på människor och kundnytta. Hos oss blir du inte bara en kugge i systemet, du får stor frihet och delaktighet i utvecklande uppdrag.

Företaget är generösa när det gäller vidareutveckling och att kunna växa i sin roll. Flexibla när det gäller att arbeta på distans. Förmånsportal Benify. Årsklocka med kontinuerlig utveckling, vidareutbildning, kickoffer, härliga resor ihop, möjlighet till förmånlig Personalbil, väl utvalda Pensionspaket, hög flexibilitet med löneväxling kring semester m.m.

*Undersökningen genomfördes av företaget Great Place to Work. Topplaceringar i tävlingen reflekterar Elicits ambitioner, vilja och arbetssätt för att nå målet om att ha de bästa, nöjdaste och mest motiverade medarbetarna.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant ansöker du tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.se. Sök gärna snarast då vi arbetar med löpande intervjuer och kandidatpresentationer.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta Daniel Stenberg, Affärsområdeschef Elicit Syd, daniel.stenberg@elicit.se eller Eva Karlsdotter på Dreamwork, eva.karlsdotter@dreamwork.com