Ikon sök

Backend-utvecklare till Caupo i Helsingborg

Vi står stadigt i turbulenta tider – kom och jobba med oss!
Det är tuffa tider för många företag just nu. Vi är lyckosamma nog att stå stadigt. Faktiskt är det så att vi har så mycket jobb att vi börjar få svårt att hinna med. Därför letar vi nu efter en ännu stadigt lysande stjärna till vår utvecklingsavdelning. Vi behöver en backend-utvecklare med minst tre års erfarenhet som vill ta en aktiv roll i vårt team. Vill du ha stort inflytande över jobbet och uppskattar en arbetsplats med korta beslutsvägar? Då är det här jobbet för dig!

Vill du veta lite mer om tjänsten?
Jo, hos tar du hand om befintliga kunder men framför allt är du med och utvecklar nya, komplexa e-handelslösningar till flera olika typer av kunder. Du kommer att vara med i hela kedjan, från att ge förslag på lösning till att vara med och svettas vid lansering. Vi är ett tajt team och för oss är det viktigt att du tycker det du gör är roligt och har ett eget driv. I gengäld erbjuder vi stora möjligheter till kompetensutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter är:
Kravinsamling och analys av kundsystem
Utveckling av integrationer mellan e-handel och externa system
Utveckling av nya moduler och extra funktionalitet
Felsökning, problemlösning, testning
Optimeringsprojekt

Och vem tror vi att du är?
Jo, du är en riktigt duktig utvecklare och kunnig inom ditt område. Utvecklingen går snabbt inom e-handel och det gillar du. PIM och PWA är till exempel två intressanta områden som du ser fram emot att fördjupa dig i. Vi är ett tajt team och det är viktigt att du gillar att jobba ihop med andra och kan hålla fokus på vårt och kundens gemensamma mål.

Våra förväntningar på dig:
Du har minst tre års erfarenhet av systemutveckling
Du är proaktiv och ansvarsfull
Du är kreativ och har förmåga att hitta lösningar på komplexa problem
Du arbetar bra i team och kan ta och ge feedback
Du trivs i en ung och dynamisk miljö

Och vi då, vem är vi?
Sedan starten 2002 arbetar vi med e-handel i hela kedjan, från rådgivning till utveckling och förvaltning. Vi är ett tajt, dynamiskt team med korta beslutsvägar där alla är med och bidrar och kan påverka arbetet i hög grad. Som anställd hos oss kommer du att känna att det du gör om dagarna är viktigt – för dig, för kollegorna, för företaget och för våra kunder. Och, just det, vi erbjuder såklart både bra tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.
Ps. Glömde: träning på arbetstid har vi också!

Dina skills:
PHP
GIT
Linux
SQL
Integrationer
Dessutom får du gärna kunna javascript, PWA, Test Driven development, Magento och Pimcore men det är inget krav.

Om företaget
Vi levererar smart e-handel med Magento
Caupo har levererat ett stort antal affärskritiska lösningar åt e-handels- och retailföretag i över 10 år. Vår samlade kompetens ligger i framkant när det gäller effektiva lösningar för digital affärsutveckling. Caupo är inte begränsat till något system eller metod men har spetskompetens och levererar det mesta när det gäller Magento och Omnikanal. Vi har även bred erfarenhet av integration av affärssystem som exempelvis SAP, M3, Specter eller Garp. För en optimal produkt och informationshantering jobbar vi med PIM, DAM och CRM för att förse kunderna med rätt och uppdaterad information i alla kanaler såsom sälj, marknad och produktionskanalerna. Vi arbetar med Inriver, PIMCore, C4 Contexture och Akeneo

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Caupo med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se