Ikon sök

Backend utvecklare till Zmarta Group Ängelholm

Kort om tjänsten

Zmarta Group växer både vad gäller produkterbjudanden, kanaler och marknader. För att möta detta på ett offensivt sätt söker vi vassa utvecklare som kan gå in på vår utvecklingsavdelning och bidra till vår fortsatta framgång! Tillsammans med ett härligt gäng kommer du att få en central roll för bolagets fortsatta tillväxt och framgång.

Om verksamheten

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors, Oslo och München. Zmarta Group har nyligen förvärvats av Bauer Media Group, ett ledande medieföretag. Zmarta Group kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Personalstyrkan är diversifierad i bred bemärkelse med den gemensamma nämnaren att kunden står i centrum för allt arbete. Vi välkomnar dig att bli en i vårt gäng och hjälpa oss att ta nästa steg mot att skapa en smart, innovativ, kundvänlig och modern finansiell service som är tillgänglig för alla. Läs mer på www.zmartagroup.com.

Mer om tjänsten

Arbetet kommer vara varierat med olika typer av uppgifter och beställare och du kommer att utmanas med såväl små som stora uppgifter i ett dynamiskt och snabbväxande företag som har en ledande position på den nordiska marknaden. Vi är idag 20 personer på IT-avdelningen i Ängelholm samt 8 personer i Indien som arbetar enligt agila principer i team eller projekt. Vi erbjuder goda möjligheter till vidareutveckling för den som är intresserad och visar framfötterna. Arbetsplatsen kännetecknas generellt av en familjär stämning, roliga events, driv efter resultat samt korta beslutsvägar.

Vi söker dig som är passionerad kring utveckling och har något eller några års erfarenhet inom PHP och webbutveckling. Vår drift rör sig allt mer mot molnet och AWS lösningar blir en allt större del i vår produktion. Beroende på din profil ser vi lite olika möjligheter för dig och vi kan erbjuda inriktning mot back-end eller mot front-end med design.

Du gillar att jobba med systems olika delar och uppskattar dels variationen och dels möjligheten att bli bra på många delar. Som utvecklare i teamet kommer du jobba nära affärsverksamheten och kombinera ditt tekniska kunnande med förståelse för övrig verksamhet.

Din profil

Din tekniska kompetens finns främst inom PHP och MySQL men du kan även HTML och Javascript och har kunskaper inom Vue.js och Laravel så är det meriterande. Du värdesätter robust, välskriven kod och lämnar ifrån dig testade, hållbara lösningar. Som person är du nyfiken, har ett genuint intresse av utveckling och att förkovrar dig gärna i nya trender. Flytande svenska och god engelska är ett krav.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson.

Om Dreamwork

Vi på Dreamwork är People-Management-konsulter för människor och organisationer. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepeneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och finns på sju orter i Sverige med huvudkontoret i Helsingborg. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 och under 2015 hade vi en tillväxt på 51%.