Ikon sök

Dreamwork söker React-utvecklare till kund

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet och med ett eget stort intresse av programmering och vi tror att du har flera års erfarenhet från att arbeta som React-utvecklare. Antingen har du skaffat dig denna erfarenhet genom att vara delaktig i utvecklingsprojekt, utbildning eller genom arbetslivserfarenhet. Framförallt söker vi dig med en positiv inställning, med en känsla för problemlösning, can-do-mentalitet och som brinner för att skriva snygg kod.
Rollen innebär planering tillsammans med övriga i teamet så en helhetsbild av systemutveckling viktigt.

I den här rollen är det viktigt att du drivs av att skapa värde och kvalitet. Du kommer få utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas med spännande, krävande och intressanta arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper
Vår kund vill att du ska känna frihet och möjlighet att påverka. De har ett positivt arbetsklimat där de jobbar tillsammans, stöttar och ställer upp för varandra. Därför söker vi dig som är ansvarstagande mot dig själv, dina kollegor och mot kunder.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.com


Ansök till detta jobb