Ikon sök

Driven systemutvecklare till ett expansivt bolag

Framtidens sjukvård idag!

Brinner du för att förbättra för andra människor och förändra samhället? Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa inom digitalisering av hälso- och sjukvården och bidra till att forma en bättre vård med hjälp av smarta digitala lösningar?
Vi erbjuder dig en roll som utvecklare i ett expansivt bolag. För rätt person ges goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att få arbeta i ett team av programmerare i världsklass.

Om företaget

Vår lösning är utvecklad inom svensk primärvård av ledande specialister och experter i samarbete med Lunds universitet. Lösningen höjer både den medicinska kvaliteten och förbättrar patientens upplevelse, samtidigt som den tar vara på vårdens resurser på bästa sätt. Vi erbjuder en tjänst med stor möjlighet att vara med och påverka framtida lösningar inom hälso- och sjukvården.

Din profil

Vi letar efter briljanta programmerare med ett starkt intresse för utveckling. Som person är du driftig, självgående och en lagspelare. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är duktig inom ditt område, frontend och/eller backend.

– För tjänst med fokus på frontend så är erfarenhet i React meriterande.

– För tjänst med fokus på backend så är erfarenhet för Python ett krav och Django meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Malmö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar Vårdinnovation med Dreamwork/TitanIT. Frågor angående tjänsten besvaras av Eva Karlsdotter