Ikon sök

Engagerad systemutvecklare till Borgwarner

Kort om tjänsten

Vill du vara med att utveckla BorgWarner in i framtiden?
BorgWarner söker nu en engagerad systemutvecklare med goda kunskaper inom objektorienterad programmering och relationsdatabaser.

Som systemutvecklare på BorgWarner har du en roll med stor påverkan och goda möjligheter att påverka din egen och verksamhetens utveckling. Beslutsvägarna är korta och man arbetar nära varandra för att uppnå bästa möjliga resultat!

Om verksamheten
BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över. BorgWarner i Landskrona är en del av PDS (Power Drive Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och framförallt elektriska fordon vilket våra kunder satsar på och redan växer inom. Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta medarbetare och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder. Med kunder och systerbolag inom BorgWarner på flera kontinenter, finns goda möjligheter till resor och arbete utomlands. I vårt karriärprogram erbjuds du personlig utveckling och möjligheter finns att även prova arbete inom andra funktioner.

Mer om tjänsten
Hur ser en dag ut?
Som systemutvecklare hos BorgWarner får du dagliga utmaningar i ditt arbete. Du kommer att arbeta med både utveckling och underhåll av BorgWarners egenutvecklade stödsystem för produktionen. Det innebär objektorienterad programmering men också databasunderhåll, konfigurering och test. Det kan innebära både förbättringar och helt nya lösningar för att bidra till en driftsäker produktion.

I rollen är det viktigt att ha förståelse för både produktion och arbetet med systemutveckling. Du har en fot i vartdera område och måste kunna lyssna in, framföra och kommunicera med berörda parter för att kunna bidra till en hög driftsäkerhet av system och produktion.

Din profil

Personliga egenskaper:
Du är en kreativ och engagerad person som trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor, högt ställda krav och förväntningar. Du är en driven problemlösare, resultatinriktad och gillar att ständigt stå inför nya utmaningar. Det krävs att du är du öppen och kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet, hos oss är det viktigt att kunna samarbete tvärfunktionellt. För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och integritet samt ett strukturerat arbetssätt.

Kvalifikationer:
Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom data-, systemvetenskap, elektronik, informationsteknologi. Det är meriterade om du har erfarenhet av något produktionsstödssystem. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vi välkomnar juniora kandidater.
Du har några års erfarenhet av systemutveckling och kunskaper inom:

• Objektorienterad programmering t.ex. C#, Java
• Relationsdatabaser, t.ex. SQL, Oracle
• Kunskaper inom UDP är meriterande

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.


Ansök till detta jobb