Ikon sök

Erfaren Javautvecklare till Resurs bank AB

Kort om tjänsten

Resurs Bank Development söker dig som är en erfaren Java-utvecklare med en stark vilja för att arbeta med de senaste teknologierna och metoderna! Vi arbetar snabbt och agilt med extremt kort väg från utveckling till produktion. Som en av Nordens mest snabbväxande banker erbjuder vi ett högt utvecklingstempo i en modern utvecklingsmiljö med spännande uppgifter.

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet.

Vi jobbar aktivt med ledarskap och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att arbeta med viktig produktutveckling som hjälper oss att förbättra kundresan för våra partners och slutkunder. Du kommer tydligt kunna länka dina insatser till företagets vision och mål!

Du kommer ingå i något av våra utvecklingsteam i Helsingborg. Här arbetar vi med;

• Hela livscykeln, från krav till produktion.
• Stort värde läggs också på kodgranskning.
• Arbetet sker i nära samarbete med verksamheten för att kunna erbjuda våra kunder de bästa betallösningarna på marknaden.

Vem är du?

Du bör ha en relevant högskoleutbildning och har arbetat med java-utveckling ett par år och ser dig själv som en erfaren och beprövad utvecklare.
Alternativt att du är ny i karriären med en hunger och ett driv av att lära dig och utvecklas. Med höga krav på informationssäkerhet och driftstabilitet lägger vi stort fokus på kodgranskningar, automatiserad testning och driftsättning

Som person är du öppen och nyfiken till naturen och trivs på ett arbete där du får prova nya tekniska lösningar och arbeta med teknik som ligger i framkant. Du är driven och vågar ta eget ansvar. Vi tror även att du tycker att samarbetet med övriga i teamet är viktigare än den egna prestationen och troligtvis vill du även sprida din kunskap genom att agera mentor för juniora utvecklare.
Har du dessutom erfarenhet av både frontend – och backend utveckling så kommer detta komma väl till pass.

Färdigheter, kunskaper och erfarenheter vi värdesätter är:

• Microservice arkitektur
• MongoDB
• Spring Boot
• Elastic search
• Kubernetes/Open Shift
• Java
• React
• Scrum
• API-design och Jira

Så går rekryteringen till

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Resurs Bank med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Eva Karlsdotter, rekryteringskonsult på Dreamwork, eva.karlsdotter@dreamwork.com

Om Resurs Holding

Resurs Holding (Resurs), som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, privatlån och nischade försäkringsprodukter. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 5,9 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det första kvartalet 2019 uppgick antalet anställda till 732 personer och låneboken till 29,2 miljarder SEK. Resurs är noterat på Nasdaq Stockholm.