Ikon sök

Estetisk Fullstack utvecklare till Vema Venturi AB

Kort om tjänsten

Har du rätt mentalitet, attityd och mycket kreativitet och vill bli en del av ett tryggt och stabilt team som skall utveckla morgondagens IoT lösningar för byggbranschen?

Efter tio år av ”start-up mentality” har Vema Venturi AB mognat och öppnat dörren till storbolagsvärlden. Vi behåller styrkan av en start-up med kreativitet, uppfinnaranda samt korta beslutsvägar och kombinerar denna mix med kraften och kunnandet hos moderbolaget.
Vi söker nu en Fullstack utvecklare som i sin roll även skall agera tech-lead inom ett litet agilt team och som vill fortsätta sin resa med oss.

Om verksamheten

Vema Venturi AB’s verksamhet kan historiskt sett sammanfattas som teknisk konsultverksamhet inom områdena modern betongteknik, elektronik och informationsteknologi.
Vi utvecklar och tillhandahåller tekniska lösningar för tillverkande industri och byggentreprenörer.
Bland våra egna produkter finns utrustning för temperatur- och fuktmätning i betong. Vema Venturi bidrar med kreativa lösningar i utvecklingsskedet när det gäller såväl tillverkningsteknik som produktionsanpassning och fungerar som sparringpartner när det gäller tillverkningsmetodik, utvärdering av tekniska lösningar och ekonomisk optimering av befintliga konstruktioner.

Sedan 2018 ägs Vema Venturi AB av – PERI GmbH, Weissenhorn, Tyskland. PERI grundades 1969 av Artur Schwörer och är idag en av världens största tillverkare av form- och ställningssystem. Det är en familjeägd koncern med huvudkontor i Weissenhorn, Tyskland. Idag finns fler än 70 dotterbolag och 140 logistikcenter strategiskt placerade runt om i världen. Koncernen har över 8700 anställda och omsätter dryga 14,80 miljarder kronor.

Vema Venturi AB utgör ett strategiskt utvecklingscentra som fokuserar på forskning och utveckling av morgondagens tekniska lösningar inom IT och IoT.

Mer om tjänsten

Din roll som Fullstack utvecklare av webbaserade tjänster inom IoT innebär ansvar för design och programmering av webbaserade tjänster, backend och frontend, med t.ex. JavaScript, SQL, PHP, Python, REST, HTML5, CSS. Med tonvikt på Front End-utveckling – för hög användbarhet och en innovativ användarupplevelse (UX/UI). Vi ser även att du i denna roll agerar tech-lead för övriga utvecklarkollegor inom embedded- och elektronik teamet.

Dina arbetsuppgifter i urval:
• Definition av systemarkitektur och stödja integrationen till företagets mjukvarulandskap
• Övergripande arkitektur och implementering av relationsdatabaser
• Fullstabil kvalitetssäkring inkl. test hantering
• Skapa dokumentation för interna och externa ändamål.
• Underhålla changelog:en och genomföra förändringshanteringen.
• Delta i R&D för framtida tekniker.
• Tätt samarbete med utvecklarna i embedded- och elektronik teamen för effektiva backendprotokoll och ren systemarkitektur.
• SCRUM master.

Du erbjuds en innovativ och kreativ miljö som utvecklar IoT och- sensorteknik för industriella applikationer. Förutom att få vara delaktig i en tillväxtresa som dessutom görs med en ekonomiskt stabil koncernmoder i ryggen d.v.s. PERI GmbH så kommer din arbetsvardag hädanefter vara i en platt organisation med snabba och korta beslutsvägar där du rapporterar direkt till R&D manager.

Vi sitter i attraktiva lokaler – kreativt anpassade i centrala Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad dataingenjör eller motsvarande med minst fyra års dokumenterad erfarenhet från en liknande roll. Din kunskapsnivå bör motsvara ”avancerade färdigheter” i hantering av JavaScript, SQL, PHP, Python, REST, HTML5, CSS och Git. Vidare tror vi att Visual design färdigheter med ett öga för estetik, färgkomposition och användarupplevelse kommer vara en fördel för dig i ditt kommande arbete. Tidigare erfarenhet av Node.js i backend och- eller ytterligare färdigheter i .NET (VB, C ++) är fördelaktigt.
samt ha en obehindrad förmåga i det engelska språket.
Dina nya kollegor är kreativa, öppna och raka lagspelare så det är meriterande om du känner igen dig i den beskrivningen.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork.
Du ansöker genom att registrera ditt CV på Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sök därför tjänsten redan idag!
Observera att de ej har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Axvigg på email: petra.axvigg@dreamwork.se alternativt IT-researcher Gordon Wong på tfn: 031-10 98 03 alternativt email: gordon.wong@dreamwork.se


Ansök till detta jobb