Ikon sök

Humandigitala Systemutvecklare

Är du en vass utvecklare som behärskar både frontend och backend och vill jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?

Elicit i Malmö växer och söker erfarna utvecklare inom .NET med stort fokus på kundnytta. Vi söker dig som är självgående men också fungerar bra i ett team. Vi arbetar både med totalåtaganden samt som förstärkning i kundens projekt. Projekten drivs ibland från vårt eget kontor, men oftast ute hos kund.

Som medarbetare på Elicit förutsätter vi att du är intresserad av teknik men sätter användarnas behov först och jobbar för att lösa dem på bästa sätt. Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvar för att utveckla både kundens system, men också ser till helheten i deras verksamhet. Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling och utbyte mellan kunniga kollegor och teamarbete.

Din profil:

Vi arbetar med att utveckla högkvalitativa applikationer och att programmera nya funktioner i enlighet med krav på prestanda, tillgänglighet, skalbarhet och underhåll. Vi arbetar med en flera olika tekniker och plattformar hos våra kunder. Därför behöver du ha förmågan att omsätta krav till tekniska lösningar med lämpliga tekniska val. Du drivs av att förvandla problem till lösningar. Du har relevant utbildning inom IT och har arbetat flera år som utvecklare, med erfarenhet av både frontend och backend.
Du har några års erfarenhet av utveckling med kunskaper inom:

ASP.NET
.NET/C#
Javascript
Java
MVC, WCF
Entity framwork
SQL
Git
Azure
Andriod/IOS

Om dig:

Bra på det sociala samspelet mellan både medarbetare och kunder.
Engagerad och vill ta eget ansvar.
Social och utåtriktad.
Bra problemlösningsförmåga, kvalitetstänkande och noggrann.
Erfarenhet att arbeta i projekt.

Körkort liksom god svenska och engelska i tal och skrift.

Om företaget:

Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling, motivation och trivsel bland våra medarbetare. Vi tror på en arbetsplats där man lär sig mycket av varandra. Gemensamt för alla som arbetar hos oss är att vi är tekniska specialister som gillar att jobba i team tillsammans med kunden. Därmed har vi också en hög kompetensnivå kombinerat med en låg personalomsättning. Det är inte för inte som vi röstats fram som en av Sveriges bästa arbetsplatser.*

Vi lovar att du får en innovativ, spännande arbetsplats där vi har fokus på människor och kundnytta. Hos oss blir du inte bara en kugge i systemet, du får stor frihet och delaktighet i utvecklande uppdrag.

Företaget är generösa när det gäller vidareutveckling och att kunna växa i sin roll. Flexibla när det gäller att arbeta på distans. Förmånsportal Benify. Årsklocka med kontinuerlig utveckling, vidareutbildning, kickoffer, härliga resor ihop, möjlighet till förmånlig Personalbil, väl utvalda Pensionspaket, hög flexibilitet med löneväxling kring semester m.m. Kontoret ligger när centrum och Centralstation i Malmö.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant ansöker du tjänsten via Dreamworks hemsida www.dreamwork.se. Sök gärna snarast då vi arbetar med löpande intervjuer och kandidatpresentationer. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du kontakta Daniel Stenberg, Affärsområdeschef Elicit Syd, daniel.stenberg@elicit.se eller Eva Karlsdotter på Dreamwork, eva.karlsdotter@dreamwork.com

*Undersökningen genomfördes av företaget Great Place to Work. Topplaceringar i tävlingen reflekterar Elicits ambitioner, vilja och arbetssätt för att nå målet om att ha de bästa, nöjdaste och mest motiverade medarbetarna.