Ikon sök

IT-chef till Willab Garden

Kort om tjänsten

Som IT-chef är du ansvarig för att leda, coacha och utveckla teamet på avdelningen. Du strukturerar upp och utvecklar gruppens arbetssätt, koordinerar och prioriterar pågående verksamhetsnära aktiviteter och projekt. Du samordnar uppdrag och aktiviteter med andra avdelningar och pågående utvecklingsprojekt. I rollens som IT-chef rapporterar du till VD samt ingår i företagets ledningsgrupp.

Om verksamheten

Willab Garden AB är ett familjeföretag beläget i Östra Karup, Båstads kommun. Vi bedriver sedan 30 år försäljning av uterum, växthus med tillbehör till villaägarna. Försäljningen sker dels genom e-handel, dels genom utställningsbutiker i Båstad, Bromma, Munkedal och Greve/Köpenhamn. Export sker även till de övriga nordiska länderna. Hos oss arbetar 170 personer och omsättningen för 2018 uppgick till ca 450 miljoner. Läs mer om oss på willabgarden.se

Mer om tjänsten

Dina ansvarsområden

• Ansvarig för drift och utveckling av lösningar inom infrastruktur, säkerhet och support
• Säkerställa att processer och dokumentation är på rätt nivå för tillväxt
• Vara rådgivare för nya tekniska lösningar inom organisationen samt delta i interna projekt med teknisk kompetens
• Ansvarig för relationer och processer med externa leverantörer
• Arbetsleda lokal IT-personal
• Säkerställande av budget och rapportering
• Ansvar för avtal och upphandling

Din profil

Du har akademisk examen från universitet eller högskola inom relevanta områden. Minst fyra till fem års erfarenhet av liknande arbete samt mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Erfarenhet av ERP system, Jeeves är meriterande, Qlick sense samt office miljön.

Som person har du en entreprenöriell ådra, gillar att bygga processer, är en lagspelare som gillar utmaningar, är kostnadsmedveten samt har lätt för att prioritera.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.