Ikon sök

IT-konsult till Future IT Partner i Helsingborg

Våra ledord är Personlig – Professionell – Enkel. Dessa ord lever vi efter dagligen. På Future IT Partner möter vi kunden på ett professionellt sätt för långa och givande relationer. Du har mycket hög social kompetens, du är såklart affärsmässig och har en engagerad personlighet.

På Future IT Partner har vi har högt uppsatta mål och vi når dessa tillsammans. Med hög effektivitet och ett naturligt driv samt en familjär stämning skapar vi mycket goda förutsättningar för att vara den bästa möjliga arbetsplatsen. Vi erbjuder en varierande vardag med fokus på våra och kundernas mål.

Future IT Partner är ett företag där du blir inkluderad och involverad, detta eftersom nöjda medarbetare är kärnan till nöjda kunder. Vi är ett aktivt bolag och hoppas du är positiv till fysisk aktivitet på och utanför arbetstid.

Låter det intressant?

Du som söker denna tjänst älskar att göra skillnad för att uppnå högsta kundnöjdhet. Du är självständig och lösningsorienterad.
Det dagliga arbetet innebär att ibland arbeta på plats hos kund i deras IT-miljö. Ibland utför du arbetet inne på kontoret uppkopplad mot kunden. Det blir ditt ansvar att underhålla och proaktivt arbeta med och utveckla kundernas IT-miljöer. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Under perioder kommer du ingå i olika projektgrupper. Då har du och dina projektmedlemmar ansvar för att tex genomföra migreringar mellan servrar, uppsättning och installation av WiFi eller migreringar till MS365 etc. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och är nu redo för nya utmaningar.

Kompetens
Windows, både server och klient
Microsoft 365
SharePoint Online
RDS/Remote App
Nätverk, LAN/WAN/WiFi
Brandväggar
Flytande svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift

Meriterade
Certifiering i VMware
Certifiering för router/brandvägg

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Future IT Partner med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se