Ikon sök

IT-support Stockholm

Kort om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en serviceminded och lösningsorienterad person med stort intresse för IT! Rollen innebär IT-support där du hanterar ärenden av varierande slag. Som en del av Helpdesk-teamet är du en viktig del av verksamheten. Tjänsten är tillsvidare och omfattningen är heltid.

Om verksamheten

Kunden har verksamhet över hela landet med ett stort antal anställda där IT-supporten är en viktig funktion för de anställda.

Mer om tjänsten

Ditt huvudsakliga uppdrag är att tillsammans med resterande kollegor driva en Helpdesk med toppservice till användarna. Till Helpdesken ringer och mailar medarbetare och kunder som behöver hjälp med olika IT-problem. Arbetet innebär även att utbilda användarna så att de ska kunna lösa problem. Utöver detta arbete utförs även andra spännande driftprojekt som drivs av Helpdesk-personalen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Lösa ärenden, incidenter, service request och systemlarm i servicedesk
• Tillsammans med resterande personal bygga upp en knowledgebase
• Samarbete med 3 linesupport för att kunna ta lösa ärenden effektivt
• Vid stor belastning rycka in där det behövs
• Delta i olika operativa drift-projekt

Omfattning:
Heltid

Placering:
Centrala Stockholm

Din profil

Profil:
– Ansvarstagande
– Social
– Serviceminded
– Lyhörd
– Lösningsorienterad
– Proaktiv

Kvalifikationskrav
– Talar svenska och engelska
– Minst två års erfarenhet av att ha arbetat i servicedesk eller motsvarande

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Clara Åström via clara.astrom@dreamwork.se.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.