Ikon sök

Low-level Embedded Software Engineer

Vill du vara en del i arbetet med att ta ett världsledande drivlinesystem in i framtiden? Trivs du i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera fyrhjulsdriftsystem från idé till färdig produkt och för att fortsätta växa behöver vi dig, en vass mjukvaruutvecklare med gedigen kunskap inom hårdvarunära programmering för inbyggda system.

Rollen
I rollen som Software Design Engineer i gruppen Core Software Engineering kommer du utveckla lågnivåmjukvara i olika förutvecklings- och plattformsprojekt som sedan ligger till grund för kommande kundapplikationsprojekt. I de tvärfunktionella utvecklingsprojekten kommer du att delta i hela utvecklingskedjan, från specifikation och kravhantering via design och implementering till verifiering och releasearbete, allt i nära samarbete med övriga projektmedlemmar och funktioner.

Personliga egenskaper
Du har ett stort teknikintresse och brinner av att lära dig nya saker. Du trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Det krävs att du är öppen och kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet, hos oss är det viktigt att kunna samarbete tvärfunktionellt. För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och integritet samt ett strukturerat arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom datateknik, elektronikdesign eller liknande. Du behöver gedigen erfarenhet inom inbyggda system C, gärna inom fordonsindustrin och med goda kunskaper inom hårdvarunära programmering.

Vi ser gärna att du också har kunskaper och erfarenhet av byggmiljö, testmetoder på modulnivå och analys- och debugverktyg. Functional Safety (ISO26262) och cyber security är också av intresse. Du måste kunna uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska, tyska är meriterande.

Vi erbjuder
BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över och BorgWarner i Landskrona är en del av PDS (Power Drive Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och framförallt elektriska fordon vilket våra kunder satsar på och redan växer inom.

Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta medarbetare och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder. Med kunder och systerbolag inom PDS på flera kontinenter finns goda möjligheter till resor och arbete utomlands. I vårt karriärprogram erbjuds du personlig utveckling och möjligheter finns att även prova arbete inom andra funktioner.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson, christina.martinsson@dreamwork.se