Ikon sök

.NET-utvecklare med DevOps-erfarenhet

Kort om tjänsten

Just nu söker PSK Syd AB en .NET-utvecklare med DevOps-erfarenhet som brinner för att standardisera utvecklingsflöden och ta nästa steg med testprocessen. Du kommer vara en viktig del av ett tight team och delaktig i strategiska beslut och teknikval.

Arbetet innebär främst nyutveckling av en molnbaserad applikation vars frontend är byggd i React/Javascript, backend med en microservice-arkitektur i .NET Core med WebAPI och RabbitMQ samt datalagring i MySQL och MongoDB. På PSK vill vi att du ska känna frihet och möjlighet att påverka. Vi har ett positivt arbetsklimat där vi jobbar tillsammans, stöttar och ställer upp för varandra. Därför söker vi dig som är ansvarstagande mot dig själv, dina kollegor och mot kunder.

Om verksamheten

PSK Syd är konsulter inom underhåll av anläggningar med särskild inriktning på stora behov av tillstånd, myndighetskontakt och underhållskostnader mm. Vi är främst verksamma inom branscher där det finns behov av att följa myndighetsbestämmelser, dokumentera processer och skötsel av anläggningarna.

Vår utvecklingsavdelning består av utvecklare och projektledare som driver utvecklingen av vår modulbaserade plattform SAM; Sites, Assets & Maintenance. Den gör det möjligt för oss och våra kunder att följa upp status på anläggningar och projekt samt planera prospektering, utveckling och skötsel av anläggningar samt att de olika regelverken följs. Vi har tusentals användare dagligen av våra system.

Din profil

Vi söker dig med ett stort intresse av programmering och agila processer. Vi tror att du har ett par års erfarenhet från att arbeta som .NET-utvecklare i ett DevOps-team. Vi ser gärna att du har arbetat med Scrum och agila projekt i team. Du har gärna erfarenhet av molnbaserad utveckling med AWS och Docker, meriterande är också arbete med enhets- och integrationstester.
Framförallt söker vi dig med en positiv inställning, med en känsla för problemlösning, can-do-mentalitet och som kan driva dina egna utvecklingsärenden. Rollen innebär planering tillsammans med övriga i teamet så en helhetsbild av systemutveckling är viktigt.

Krav
• .NET
• WebAPI
• CI/CD
• Git

Meriterande
• Docker
• AWS
• RabbitMQ
• MySQL
• MongoDB
• Enhets- och Integrationstester

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar PSK Syd med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Helsingborg. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.com