Ikon sök

.NET utvecklare till Traventus i Malmö

Traventus är en av Sveriges främsta specialister på Vismas affärssystem. Idag har vi passerat 25 anställda. Genom vår kunskap och förmåga att välja rätt lösningar med maximal affärsnytta hjälper vi våra kunder att lyckas. Vi erbjuder heltäckande lösningar för affärssystemen Visma Business, Visma.net ERP och Visma Administration. Traventus har drygt 300 kunder. Vi finns i Malmö, Stockholm, Helsingborg och Växjö.

För oss på Traventus är kvalitet och omtanke viktigare än kvantitet och vi räknar vår framgång i hur nöjda våra kunder är. Vi är lyhörda och engagerade och vi vill vara den kompis du hör av dig till när du behöver få någonting löst. På Traventus är professionalism och goda relationer med våra kunder grunden till vår framgångsrika verksamhet.

Du är en person som känner dig bekväm med att beskriva dig själv som engagerad, ansvarstagande, ärlig, viljestark med en personlig integritet och stolthet. Du trivs vidare i en miljö där det är högt i tak, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete. Som medarbetare hos Traventus bidrar du med att skapa ett förtroende genomsyrat av tillit, förståelse, erfarenhet och kompetens.

Vi söker nu ytterligare en .Net utvecklare
Vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster och produkter och söker därför ytterligare en utvecklare. Vår utveckling sker i .NET, du har kodat C# i många år, du har erfarenhet av APIer, xml och integrationer. Vidare är du bekant med antingen Azure eller AWS. Förutom att du har den tekniska erfarenheten är du kommunikativ och kan ta en rådgivande roll, både gentemot kunder och kollegor. Du är med under hela projektets gång, från ax till limpa. Du skall triggas av att skapa lösningar som hjälper och underlättar för våra kunder.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Traventus med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Malmö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten på www.dreamwork.se vänligen bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se


Ansök till detta jobb