Ikon sök

RPA Utvecklare till Lån och Spar Bank

Kort om tjänsten

Vill du vara med och skapa framtidens bank? På Lån & Spar Bank blir du en viktig del av bankens utvecklingsteam. Du är med på en spännande resa och kommer vara en viktig del i att utveckla framtida lösningar i en framgångsrik bank.

Om verksamheten

Lån & Spar Bank A/S grundades i Danmark redan 1880 och riktar sig idag främst till privatpersoner på den danska marknaden. Företaget är en solid bank, noterad på Köpenhamnsbörsen, och med i huvudsak fackföreningar som ägare.

I Sverige är Lån & Spar Bank en internetbank, vars affärsidé är att erbjuda förmånliga privatlån, kreditkort, försäkringar och konton, främst till medlemmar i samarbetsorganisationer. Banken har totalt ca 450 anställda, varav ca 30 i Sverige. Läs mer på www.lsb.se

Din profil

Den vi söker skall ha en vilja att vara med i utvecklingen av framtidens bank. Dina två huvudsakliga arbetsuppgifter är att bygga och underhålla program för automatisering av bankprocesser.

För att lyckas i rollen har du jobbat med:

• Javaprogramering
• Databaser, NOSQL databaser t.ex. MongoDB
• Versionshanteringsverktyg t.ex. GitHub

Meriterande om du har erfarenhet av:

• Javascript/VBscript
• CI/CD
• UFT, Unified Functional Testing
• Agilt arbetssätt
• Python
• SAS, Statistical Analysis System

Andra arbetsuppgifter är att skapa beräkningar, logisk hantering och infrastruktur för webbaserat projekt. Du får även medverka vid test och uppdateringar av systemen samt integrationsprojekt med våra samarbetspartners.

Din profil

Som person är du strukturerad, självgående, ansvarstagande och noggrann. Du har en analytisk förmåga och kan både se helheten för processoptimering samt detaljer i sakfrågor. Du kommunicerar oförhindrat på svenska. Att leverera resultat av hög kvalitet innan deadline sporrar dig. Du trivs att jobba i ett mindre team och kommer att agera mentor till juniora medarbetare därför krävs det att du har några års erfarenhet som utvecklare.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Lån & Spar Bank med TitanIT Powered By Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Malmö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Eva Karlsdotter, eva.karlsdotter@dreamwork.se


Ansök till detta jobb