Ikon sök

Senior Frontend – Flowbox

Flowbox är Europas snabbast växande SaaS-företag inom MarTech och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Genom att binda ihop sociala medier med e-handel hjälper vi våra kunder till större engagemang, mer trovärdighet och ökad försäljning. Bland våra 300+ kunder finns varumärken som Odd Molly, Nudie, Indiska och Stutterheim. Flowbox har idag över 35 medarbetare med kontor i Stockholm, Zürich, Amsterdam och Antwerpen.

2017 vann Flowbox Nordic StartUp Award i Stockholm och Decoded Fashion Award i Milano, och blev precis utvalda som det fjärde snabbväxande tech-bolaget i Sverige enligt Tech 5 Ayden.

Nu söker vi en Senior Frontend-utvecklare som vill vara med att skapa framtidens e-handel med de senaste teknikerna!

Som senior frontend hos oss kommer du att ansvara för hela utvecklingskedjan och får stort förtroende från teamet för att både kvalitetssäkra vår befintliga frontend och bygga helt nya delar av produkten. Det är en roll där du får stor frihet att lösa de utmaningar som tar vår produkt till nästa nivå och till din hjälp har du ett riktigt vasst team med designers, utvecklare och produktspecialister. Vi skapar användarupplevelsen tillsammans inom teamet så att du har ett designintresse ser vi som ett stort plus.

Frontend bygger vi idag på React.js med Redux, React Context, HTML, CSS och Webpack. Vi skriver backend i Python och Postgres, och använder Amazon Web Services (med Lambda, EC2, RDS, DynamoDB, Cloudsearch) för infrastrukturen.

För att trivas i rollen är du en person som tycker om att ta egna initiativ, hitta egna lösningar på problem och driva egna projekt framåt. Att du trivs i ett ungt team med högt tempo och stor delaktighet är också viktigt för att trivas hos Flowbox!

Arbetsuppgifter:
Designa, bygga och underhålla vår frontend
Utveckla i HTML, CSS och React.js
Bygga automationstester och förädla byggprocesser för frontend
Driva egna projekt och ansvara för problemlösning

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
Minst 3 års erfarenhet av frontend-utveckling
Minst 1 års erfarenhet av något komponentbaserad JS-ramverk (React.js, Angular2, Vue.js)
Stor vilja att lära dig nya saker
Är självständig och har en vilja att driva egna projekt
Stort vilja att lösa egna problem
Trivs både i att arbeta självständigt och ihop med andra

E-handel möter social media – vill du utveckla hur framtiden integrerar? Flowbox är marknadsledande i att kombinera e-handel med social media genom att erbjuda företag lösningar för att involvera kundernas vardag i deras marknadsföring. Om du trivs i en dynamisk miljö i ett talangfullt team med fokus på produktutveckling är detta jobbet för dig!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Flowbox med TitanIT Powered By Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidare tjänst på heltid, med placering på Östermalm, Stockholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Martinsson om du har frågor gällande tjänsten, chma@dreamwork.se