Ikon sök

Senior UI/UX Designer

Zmarta Group är ett snabbväxande bolag inom Fintech som erbjuder sina kunder jämförelse av lån, elavtal och försäkringar, för att kunna göra smarta val som stärker privatekonomin och gör vardagen enklare. Vår vision är att skapa en fantastisk kundupplevelse, såväl digitalt som med hjälp av vår duktiga säljkår.

Vi har höga ambitioner med ett starkt fokus på expansion, dels genom produktutveckling och dels genom förvärv. Nu söker vi en talangfull Senior UI/UX Designer, som brinner för design och för att skapa en förstklassig digital kundupplevelse tillsammans med oss på Zmarta.

Om tjänsten
I din roll som UI/UX Designer kommer du att arbeta i ett par av våra autonoma team inom Tech, som utvecklar våra digitala produkter. Du kommer jobba nära produktägarna och utvecklarna och även spela en viktig roll i vårt designteam. Som UI/UX Designer kommer ditt ansvarsområde innefatta användargränssnitt, mikrointeraktioner, visual assets och självklart ha ett stort fokus på användarupplevelsen. Du bidrar i din roll med att säkerställa ett konverteringsdrivet och användarcentrerat perspektiv i hela verksamheten. Ditt uppdrag är att skapa storslagen design och utveckla modeller för en fantastisk kundupplevelse tillsammans med ditt team.

Om dig
Du har en passion för design, involverar och inspirerar dina kollegor, är prestigelös och har en öppen och tydlig kommunikation.

Vi tror att du har flera års erfarenhet att arbeta med produktutveckling och design av gränssnitt och kundupplevelser av hög kvalitet. Du är grym på webbdesign och behärskar ett flertal webbtekniker.

Du har erfarenhet av att arbeta med designsystem och är skicklig när det gäller skiss- och designprinciper, vidare är du väl bekant med Sketch eller liknande.

Vi ser gärna att du är detaljorienterad och angelägen om att skapa kreativ design, du gillar att ta plats på ett konstruktivt sätt och berättar om dina idéer och delar med dig av feedback.

Du är systematisk i ditt arbetssätt och kan se helheten i detaljerna, har god vana av att jobba datadrivet och har erfarenhet av UX research.

Om du har en experimentell ådra och vill utmana våra nuvarande lösningar, så kommer du garanterat att gilla oss på Zmarta.

Vill du vara en del i vår tillväxtresa och skapa en service i världsklass för våra kunder inom privatekonomi?

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson.