Ikon sök

Senior utvecklare till BorgWarner

Vill du vara en del i arbetet med att ta ett världsledande drivlinesystem in i framtiden? Trivs du i en innovativ miljö präglad av ständig förbättring och nya utmaningar? I Landskrona jobbar BorgWarner med att utveckla och producera fyrhjulsdriftsystem från idé till färdig produkt och för att fortsätta växa behöver vi dig, en vass ingenjör med ett brinnande intresse för fordonssystem och gedigen erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Rollen
Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta med mjukvaran som kontrollerar och styr elektroniken i vårt elektrohydrauliska system. Vi jobbar med mjukvara från hårdvarunära kod och aktuatorstyrning till modellbaserade algoritmer på applikationsnivå. Arbetet i projekten sker iterativt enligt vår utvecklingsprocess där arbete med krav, design och mjukvarutest också ingår. Förutom mjukvaruutvecklare består projekten av ett tvärfunktionellt team med ingenjörer inom mekanik, elektronik och test.

Personliga egenskaper
Du är en kreativ och engagerad person som trivs i en organisation med ett högt tempo, många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du ska gilla att ständigt stå inför nya utmaningar och att jobba med förbättring av våra arbetssätt. Det krävs att du är du öppen och kommunikativ och trivs med många sociala kontakter i arbetet, hos oss är det viktigt att kunna samarbete tvärfunktionellt. För att lyckas måste du ha en hög grad av självständighet och integritet samt ett strukturerat arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av mjukvaruutveckling och har en gedigen arbetslivserfarenhet från systemutveckling och mjukvaruutveckling, gärna bred erfarenhet från lågnivåprogrammering till kommunikation och modellering. Har du arbetat med Agil utveckling och/eller i fordonsbranschen är det meriterande. Vi jobbar främst med C-programmering vilket kräver att du har goda kunskaper av detta, även modellering i MATLAB, Simulink och Targetlink sker vilket gör att erfarenhet på området är meriterande. Du måste kunna uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska, tyska är meriterande.

Vi erbjuder
BorgWarner utvecklar och tillverkar system och komponenter till de största fordonstillverkarna världen över och BorgWarner i Landskrona är en del av PDS (Power Drive Systems) vars vision och mål är att uppfinna och utveckla rena och energi-effektiva system för framdrivning av förbrännings-, hybrid- och framförallt elektriska fordon vilket våra kunder satsar på och redan växer inom. Hos oss finns stora möjligheter till egen utveckling, då du kommer att arbeta med kompetenta medarbetare och får möjlighet att påverka såväl produkt som process och metoder. Med kunder och systerbolag inom PDS på flera kontinenter, finns goda möjligheter till resor och arbete utomlands. I vårt karriärprogram erbjuds du personlig utveckling och möjligheter finns att även prova arbete inom andra funktioner.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson.


Ansök till detta jobb