Ikon sök

Servicedesktekniker till Nederman i HBG

Nu finns det en möjlighet att få vara en del i ett snabbt växande företag och att få arbeta i en internationell miljö. Nederman är ett globalt företag där du kommer att ha kontakt med kollegor både inom och utanför Sverige.

Har du tidigare jobbat minst två år med likande arbetsuppgifter kan du nu bli en del av IT-teamet på Nederman.

Som servicedeskmedarbetare kommer du att ta emot, registrera och hantera ärenden som inkommer via telefon, system eller mejl. Du kommer att vara den som Nedermanmedarbetare kontaktar om de får problem med sina datorer, system, mobiltelefon och övrig arbetsplatsutrustning.

Arbetet i servicedesken består bland annat av:
• Fördela ärenden mellan olika supportavdelningar
• Skapa och underhålla How-to’s till slutanvändare
• Hantera hårdvarubeställningar för slutanvändare
• Felsöka, installera och underhålla slutanvändares utrustning så som dator, mobiltelefon och skrivare
• Hantera uppsättning och avveckling av slutanvändare i våra interna system

Vi söker dig som är serviceinriktad, är tydlig i din kommunikation, engagerad och lösningsorienterad. Du är en team-worker och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Din profil
Som person är du strukturerad, självgående och noggrann. Du har en avslutad gymnasieexamen och din tekniska kompetens består i första hand av Windows 10, AD-hantering och Office 365. Har du kunskaper inom Skype for business, Competella, Citrix, IFS och MS AX ser vi detta som ett plus. Du är bekväm att använda såväl engelska som svenska, och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid att du passar in i teamet.

Detta erbjuder vi dig
Ett snabbt växande företag i en internationell miljö med kontakt både inom och utanför Sverige. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i ett trevligt team på 11 personer varav 7 är placerade tillsammans med dig i Helsingborg. Vi har högt i tak och prioriterar teamkänsla.

Fakta om Nederman Group
Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har cirka 1900 anställda.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson.


Ansök till detta jobb