Ikon sök

SW developer till PERI Gmbh’s R&D Hub i Göteborg

Kort om tjänsten

Har du rätt mentalitet, attityd och mycket kreativitet och vill bli en del av ett tryggt och stabilt team som skall utveckla morgondagens IoT lösningar för byggbranschen?

Efter tio år av ”start-up mentality” har Vema Venturi AB mognat och öppnat dörren till storbolagsvärlden. Som PERI Gmbh’s R&D behåller vi styrkan av en start-up med kreativitet, uppfinnaranda samt korta beslutsvägar och kombinerar denna mix med kraften och kunnandet hos moderbolaget.
Vi söker nu en embedded utvecklare som inom ett litet agilt team vill fortsätta sin resa med oss.

Om verksamheten

Vema Venturi AB’s verksamhet kan historiskt sett sammanfattas som teknisk konsultverksamhet inom områdena modern betongteknik, elektronik och informationsteknologi.
Vi utvecklar och tillhandahåller tekniska lösningar för tillverkande industri och byggentreprenörer.
Bland våra egna produkter finns utrustning för temperatur- och fuktmätning i betong. Vema Venturi bidrar med kreativa lösningar i utvecklingsskedet när det gäller såväl tillverkningsteknik som produktionsanpassning och fungerar som sparringpartner när det gäller tillverkningsmetodik, utvärdering av tekniska lösningar och ekonomisk optimering av befintliga konstruktioner.

Sedan 2018 ägs Vema Venturi AB av – PERI GmbH, Weissenhorn, Tyskland. PERI grundades 1969 av Artur Schwörer och är idag en av världens största tillverkare av form- och ställningssystem. Det är en familjeägd koncern med huvudkontor i Weissenhorn, Tyskland. Idag finns fler än 70 dotterbolag och 140 logistikcenter strategiskt placerade runt om i världen. Koncernen har över 8700 anställda och omsätter dryga 14,80 miljarder kronor.

Vema Venturi AB utgör ett strategiskt utvecklingscentrum som fokuserar på forskning och utveckling av morgondagens tekniska lösningar inom IT och IoT.

Mer om tjänsten

Du erbjuds en innovativ och kreativ miljö som utvecklar IoT och- sensorteknik för industriella applikationer. Förutom att få vara delaktig i en tillväxtresa som dessutom görs med en ekonomiskt stabil koncernmoder i ryggen d.v.s. PERI GmbH så kommer din arbetsvardag hädanefter vara i en platt organisation med snabba och korta beslutsvägar där du rapporterar direkt till R&D manager.

Dina arbetsuppgifter i urval:
• Utveckling av produkter inom IoT-fältet – så som embedded expert
• Programarkitektur och programmering huvudsakligen i C för inbyggda applikationer
• Säkerställa hög produktkvalitet genom att definiera och genomföra plattformsspecifika tester för maskinvaru / mjukvaruinteraktion
• Fullstabil kvalitetssäkring inkl. test hantering
• Skapa dokumentation för interna och externa ändamål.
• Underhålla changelog:en och genomföra förändringshanteringen.
• Delta i R&D för framtida tekniker.
• Tätt samarbete med utvecklarna i fullstack- och elektronik teamen för effektiva protokoll och ren systemarkitektur.

Vi sitter i attraktiva lokaler – kreativt anpassade i centrala Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad dataingenjör eller motsvarande med minst fyra års dokumenterad erfarenhet från en liknande roll.
Din kompetensnivå bör motsvara ”avancerade kunskaper” i utvecklingsfärdigheter i C och objektorienterad programmering för mikrocontrollerbaserade system. God kunskap i Git-versionshantering, tidigare erfarenhet i UDP och IP samt viss kunskap i CoAP och Python kommer vara en fördel för dig i ditt kommande arbete. Tidigare erfarenhet av agila utvecklingsmiljöer samt av Node.js är fördelaktigt. Vidare ser vi att du bör ha grundläggande kunskaper om digital kretsdesign och analoga kretsar samt en obehindrad förmåga i det engelska språket.
Dina nya kollegor är kreativa, raka och öppna lagspelare så det är meriterande om du känner igen dig i den beskrivningen.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork.
Du ansöker genom att registrera ditt engelska CV på Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sök därför tjänsten redan idag!
Observera att de ej har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Axvigg på email: petra.axvigg@dreamwork.se alternativt IT-researcher Gordon Wong på tfn: 031-10 98 03 alternativt email: gordon.wong@dreamwork.se