Ikon sök

Systemadministratör/ Superuser Dokument- och ärendehanteringssystem

Kort om tjänsten

Dina mål i den här tjänsten handlar om att förbättra och effektivisera ärende- och dokumenthanteringen i Bring Frigo. Det är en viktig förutsättning för att företaget ska kunna ge sina kunder den bästa kundupplevelsen och sina anställda den bästa arbetsmiljön.

Som Systemförvaltare är du den specialist som förvaltar och utvecklar processer, rutiner och aktiviteter i Bring Frigos ärende- och dokumenthanteringssystem Mywork. Du agerar självständigt som rådgivare och expert i organisationen och arbetar operativt med att utveckla systemet.

Placering är på företagets huvudkontor i Helsingborg. Detta är ett vikariat på två år med möjlig fortsättning i en tillsvidareanställning.

Om verksamheten

Bring Frigo är en del av Norska Posten- och Bring-koncernen. Man erbjuder sina kunder transporter och lagring av kylda och frysta livsmedel. Stor vikt läggs vid kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet.

Bring erbjuder i denna tjänst ett utvecklande arbete med brett verksamhetsfokus i ett team som arbetar med performance och hållbarhet där hälsa, miljlö och säkerhet står högt på agendan.

Bring Frigo har fokus på mångfald och välkomnar alla att söka!
Läs mer om företaget på www.bring.se

Mer om tjänsten

Du är Bring Frigos interna specialist på systemet som används främst för ärende- och dokumenthantering. Du är organisationens go-to-person i alla frågor som handlar om att förbättra och utveckla systemets flöden och strukturer. Du kommer att ha många interna kontakter och behöver ha stor förståelse för hur systemet används i organisationen.

Arbetsuppgifterna är varierande:
* De kan vara enkla och återkommande, som att lägga in nya användare i systemet.
* Du kan arbeta med större projekt som kan handla om att konfigurera work flows, bygga strukturer i systemet för att flöden ska fungera bättre eller integrera andra system och applikationer för att arbetet ska fungera effektivt.
* Du testar uppgraderingar, skriver rutinbeskrivningar och styrdokument samt instruktioner till användarna. Du håller utbildningar och hittar lösningar till frågor som uppstår – allt med ett ständigt fokus på att förbättra och effektivisera.
* I denna tjänst ingår att vara GDPR-samordnare vilket innebär att du ansvarar för att dessa frågor tas om hand på rätt sätt. Har du erfarenhet eller kunskap om GDPR, anses detta meriterande.
* Du löser frågor och problem som kräver kreativitet, du är fixaren som hittar genvägar och smarta lösningar.

Din profil

Du är en superstrukturerad person som med lätthet ser flöden och funktioner i ett digitalt system. Du har ett stort intresse för IT och utveckling av digitala processer, det krävs att du har erfarenhet av liknande arbete.
Du kommer inte att programmera men använda HTML och CSS, erfarenhet av detta krävs.

I denna tjänst är du en specialist och problemlösare med en stark vilja att ge bra service till kollegor och organisation. Dina kollegor vänder sig till dig med frågor och utmaningar, av dig krävs att du kan förklara och instruera pedagogiskt både muntligen och skriftligt.

Du är lösningsorienterad, klurig och kreativ, tycker om att fundera på hur du kan utnyttja systemet för att nå dina mål.
Du är en drivande och självgående person som stimuleras av att ta dig an utmaningar.
Att du talar och skriver en vårdad och korrekt svenska är ett absolut krav. Dessutom använder du en korrekt engelska när det behövs.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.com med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail.

Vi tillämpar löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 20 juli. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se