Ikon sök

Systemförvaltare/projektledare

Kort om tjänsten

För kunds räkning söker vi en systemförvaltare/projektledare för ett projekt med att uppgradera vår kunds faktureringssystem till en ny version. Det är en så stor förändring så kunden ser det mer som en implementering av ett nytt system. Ditt ansvar blir att hålla ihop projektet och se till att frågor som de fastnar i drivs vidare av ansvariga personer.

Sökord: projektledare, systemförvaltare, ekonom, projekt, system, förvaltare

Om verksamheten

Detta är ett konsultuppdrag hos vår kund i Ängelholm med omgående start.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer även att vara:

– Ta fram anpassade systemlösningar i samråd med processägare
– Ge system- och användarstöd till användare inom verksamheten
– Planerera och kvalitetssäkra uppdatering av system
– Ansvara och utföra testning och testdokumentation
– Ansvara för att upprätta användarinformation och manualer
– Felsökning och felrättning
– Hålla utbildningar i systemet

Din profil

För att trivas i rollen tror vi att du kanske inte har en supertung bakgrund som systemförvaltare utan du har varit med i projekt som rör ekonomirelaterade system, Det är viktigare att du har en systembakgrund än ekonomibakgrund men självklart en fördel om du har erfarenhet/förståelse för de ekonomiska flödena. Självklart är du en driven person som håller deadlines och kan få alla i projektet att samarbeta mot samma mål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Frågor på tjänsten, ring mig, Anna Karlsson 042-17 66 05.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.


Ansök till detta jobb