Ikon sök

TechOps till Technical Operations i Landskrona

Vi söker just nu efter fler medarbetare till vårt Technical Operations team. Vi har som ansvar att arbeta aktivt för att IT Gården skall kunna leverera stabila och uppdaterade system till sina kunder. TechOps skall sträva efter att arbeta proaktivt och åtgärder skall syfta till att minska incidenter och öka kundnöjdheten. TechOps skall fokusera på förbättringar med ledord som rutiner, förenkling, standardisering och automatisering. Arbetet skall vara långsiktigt och verka för att underlätta för övrig drift och supportverksamhet. Gruppen är en naturlig del i eskaleingsflödet till driften och hanterar mer avancerade ärenden och incidenter som inte kundteamen kan lösa.

Om IT Gården
Vår vision är stressfri IT där vi levererar marknadens senaste teknologi till ett fast pris per användare per månad. Vi har ca 100 medarbetare, 8 egna datacenters, svensk lokal support med jour och tar ett stort miljöansvar. Grunden för IT Gårdens framgångar är ett proaktivt och strukturerat arbetssätt tillsammans med en transparent prissättning per användare per månad.
Vi arbetar nära våra kunder och tar ett helhetsansvar för leverans och support. Vi ansvarar för IT-drift och IT-miljö åt bland annat banker, e-handelsföretag, kommuner, detaljhandel och tillverkningsindustrin. Vi har djup teknisk kunskap inom säker IT-drift och att skapa skräddarsydda och långsiktiga helhetslösningar som bidrar till våra kunders tillväxt. Hos oss kan kunder tryggt outsourca sin IT-drift, skapa en molnstrategi eller beställa hårdvara och licenser.

Personliga egenskaper:
Som person är du ansvarstagande, nyfiken och drivande. Du har förmåga att ta beslut och prioritera i pressade situationer samtidigt som jobbet utförs med hög kvalitet och i gott samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Det är viktigt att du har känsla för service och att kunden alltid kommer i första hand.

Vi söker två olika profiler till teamet, den ena profilen ska ha följande erfarenhet och kunskap:
Generalist i botten med minst 5 år i branschen.
Erfarenhet av och specialiserad inom minst ett område:
AD
Exchange/O365
Server/OS Microsoft
Grundläggande nätförståelse

Önskvärt:
VmWare
SQL

Den andra profilen vi söker skall ha följande profil:
Generalist i botten med minst 5 år i branschen.
Ska ha erfarenhet av och specialiserad inom minst ett område:
AD
VMWare & Storage (SAN)
Server/OS Microsoft
Grundläggande nätförståelse

Önskvärt:
Exchange/O365
SQL

Utbildning:
Eftergymnasial utbildning tex YH-utb eller motsvarande
Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil erfordras.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson, christina.martinsson@dreamwork.se