Ikon sök

Webbutvecklare till elskling.se i Jönköping

Vill du jobba i ett innovativt företag där du tillsammans med skickliga kollegor utvecklar kreativa och kundanpassade lösningar? Elskling.se är en del av Zmarta Group som är ett bolag inom Fintech. Vi erbjuder konsumenttjänster inom bank, försäkring och elavtal. Vi har kontor i Ängelholm, Stockholm, Jönköping och Helsingfors och ägs sedan 2016 av Bauer Media Group. Zmarta växer både vad gäller produkterbjudanden och nya marknader.

Nu söker vi vassa utvecklare som kan stärka upp vår Techavdelning i Jönköping. Tillsammans med ett härligt gäng kommer du att få en central roll för bolagets fortsatta tillväxt och framgång. Som utvecklare på elskling.se i Jönköping kommer du bli en viktig brygga mellan Elsklings team i Stockholm och Zmartas el team i Jönköping. Du blir en värdefull kollega i ett team av utvecklare där vi ständigt lär oss nya saker och rör oss mellan plattformar och tekniker. Vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter och vågar tänka nytt. På kontoret råder en familjär stämning och vi är glada att kunna välkomnar dig till vårt kontor i Jönköping där vi idag sitter 7 personer.

Vi söker dig som är passionerad kring utveckling och vill alltid leverera bra lösningar för kunden. På elskling kodar vi i PHP men man kommer även jobba i moderna javascript-tekniker såsom node.js och vue.js. Du har kanske har arbetat med dessa tekniker, annars är detta ett bra tillfälle att lära dig. Vi tror att du har några års erfarenhet av objektorienterad programmering och har god erfarenhet inom utveckling mot webben. Vår drift sker i molnet (AWS) och vi har välutvecklade Continuous Integration flöden.

DET HÄR KAN VI ERBJUDA

• En bred roll med möjlighet att jobba kreativt och att testa ny teknik
• Varierade arbetsuppgifter där du jobbar med Elsklings produkter och el på Zmarta
• Jobba i ett litet och självgående team där man fattar egna beslut och tar ansvar för sin produkt
• Flera utvecklingsvägar där du har möjlighet att utvecklas utifrån dina intressen
• Förutsättning till balas mellan privat-och arbetsliv

DIN PROFIL

• Du är nyfiken och vill jobba med systemets alla delar. Du uppskattar variation och gillar utmaningar.
• Din tekniska kompetens finns främst inom något objektorienterat språk och SQL-databaser. Du gillar designmönster och tydlig logik och i ditt arbete värdesätter du robust, välskriven kod och lämnar ifrån dig testade, hållbara lösningar.
• Som person är du nyfiken, har ett genuint intresse av utveckling och följer nya trender. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Mer om Elskling.se

Elskling AB grundades och drivs av fem Civilingenjörer från KTH som efter några års erfarenhet från näringslivet samlades kring idén om att det behövs en oberoende och heltäckande tjänst av hög kvalitet för att öka transparensen på den svenska elmarknaden.

Teamet bakom elskling.se består av en diversifierad grupp individer med gedigen erfarenhet inom strategi-och affärsutveckling, finans, teknologisk utveckling samt specifik erfarenhet från den svenska, men även den europeiska elmarknaden. Sedan starten 2007 har elskling.se hjälpt över 700 000 svenska hushåll att jämföra och byta elavtal på elskling.se

2018 köptes Elskling av Zmarta Group som erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Insplanet, Freedom Finance och Centrum. Företaget grundades 1999, har idag över 300 anställda med kontor i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors. Zmarta Group ägs av medieföretaget Bauer Media Group.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christina Martinsson.