Ikon sök

TITAN X

En traditionell rekryteringsprocess inom IT tar idag oftast 3 månader eller mer, och många företag tappar sina främsta kandidater på grund av dålig återkoppling och en långsam process.

Med Titan X tar rekryteringsprocess istället i snitt 1 månad.

Vi har kontinuerligt kontakt med 36 000 utvecklare

Just nu ringer vi mer än 36 000 utvecklare i Sverige och genomför den största sök och kvalificerings process någonsin. Vi dokumenterar kandidaternas kunskaper och skapar en långsiktig dialog. Vi stämmer kontinuerligt av hur deras erfarenhet och kompetens växer, samt vilken typ av uppdrag och arbetsgivare de är intresserade av.

Vi har koll på programmering och utveckling

Vi har intervjuat tiotusentals utvecklare med kompetens inom Java, C#, C++, embedded, PHP, SAP och testning, för att bara nämna några typer av profiler. Vi vet vilken teknisk kompetens som krävs för olika arbetsuppgifter och vi utvärderar kandidaterna utifrån tjänstespecifika kvalifikationer.

Motiverade kandidater

När vi får i uppdrag att förmedla en tjänst ringer vi de kandidater som har rätt kompetens, är intresserade av att byta jobb och passar in på den profil du söker för att presentera företaget och tjänsten. Först därefter genomför du en telefonintervju och beslutar om du vill ta kandidaten vidare till ett personligt möte.

Kontakta oss så berättar vi mer!